Schoorsteentechniek: laat uw geld niet in rook opgaan!!

Wist u dat…. Schoonmaakbedrijf Nemegheer ook gespecialiseerd is binnen de schoorsteentechniek?

Wij sturen dagelijks schoorsteenvegers uit die schouwbranden helpen voorkomen waarbij uw schoorstenen worden geveegd volgens de regels van de kunst, en waarbij we tevens alle obstructies zoals steenbrokken, vogelnesten, pek,… uit de schouw verwijderen.  

Niet-geveegde schouwen zijn immers een gevaarlijke bron van woningbranden. Bovendien dient u sinds enkele jaren in het bezit te zijn van een wettelijk attest, een noodzakelijk bewijs om aan te tonen dat uw schoorsteen een jaarlijkse onderhoudsbeurt heeft gekregen. Op die manier loopt u niet langer het risico dat verzekeringsmaatschappijen bij een eventuele brand een claim zouden betwisten.

Bovendien hebben wij erkende onderhoudsvaklui in dienst om het volledige onderhoud van uw stookolie- of gasketel/brander te doen. Laat een aardgasketel zeker om de twee jaar nakijken. Bij een stookolieketel is een jaarlijks onderhoud wettelijk verplicht. Enkel een erkend technicus mag een onderhoudsattest afleveren met de resultaten van de rookgasanalyse.

Neem vrijblijvend contact op met ons team. Wij bespreken uw situatie en zoeken samen naar de geschikte oplossing.

U kan ons elke werkdag bereiken tijdens de kantooruren op 051/40.63.15. 

Contacteer:

  • Onze kantoren : 051/40.63.15