Schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten

De schoonmaakdiensten die door Nemegheer worden aangeboden bestrijken het ganse pakket van het reinigen van ramen, over het dagelijks en periodiek onderhoud van gebouwen, tot het opkuisen van brand- en rookschade... Vanaf april 2012 zijn wij tevens gestart met het reinigen van zonnepanelen!!!

Meer info

Dienstencheques

Dienstencheques

Poetsen, strijken, koken, ... Nu kan dit officieel en betaalbaar; dankzij de dienstencheque. Iedere burger kan dienstencheques kopen. Wenst u wekelijkse huishoudhulp voor 4 uur of meer? We zoeken samen met u naar een passende oplossing.

Meer info

Strijkcentrale

Strijkcentrale

Dienstenbedrijf Nemegheer heeft binnenshuis een eigen strijkcentrale. Wij strijken voor u met de modernste apparatuur. U brengt uw wasgoed, tafellakens, gordijnen,… binnen en wij zorgen ervoor dat alles kraaknet klaar en gestreken staat.

Meer info

Schoorsteentechniek

Schoorsteentechniek

Wij sturen dagelijks schoorsteenvegers uit die schouwbranden helpen voorkomen waarbij uw schoorstenen worden geveegd volgens de regels van de kunst. In bepaalde gevallen komt het u zelfs fiscaal voordelig uit...

Meer info

Schoonmaakbedrijf Nemegheer

Nemegheer staat als onafhankelijke firma reeds zevenentwintig jaar hoog aangeschreven als alom geprezen partner voor particulieren en ondernemingen die garantie eisen op een hoogwaardig onderhoud van hun vastgoed. Met meer dan 12.000 klanten verspreid over Vlaanderen en Wallonië is Schoonmaakbedrijf Nemegheer intussen uitgegroeid tot een van de grootste spelers in zijn soort. Hoewel opgericht als eenmanszaak in 1986 stelt zaakvoerder Tom Nemegheer intussen meer dan 185 mensen te werk. Onze sterkte is dan ook een vast personeel dat zich elke dag flexibel weet op te stellen en dat constant wordt bijgeschoold. Elke medewerker vindt in een van de verantwoordelijken een centraal aanspreekpunt die van het vinden van een eerlijke oplossing voor al uw problemen een prioriteit maken.